Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için 7/24 bizi arayabilirsiniz.

Tez yazımlarında ki özen ve disiplin toplanan bilgi içeriklerinin gerçeklik yapı ile orantılıdır.  Yazılacak bilgilerin içerikleri ne kadar gerçekçi ise yazılan teze gösterilen özende bir o kadar büyüktür.  Herhangi bir çalışma alanında ya da bir kurum için hazırlanan proje ispat çalışmalarında,  bir eğitim kurumunda vb. alanlarda yılsonu ya da belli bir planın savunması için bir takım tezler yazılmaktadır.  Tez yazımı kolay bir iş olmadığı için kişiler ve kurumlar bunları yazarken zorlanacaklardır.  Bunun için yardım alacağı bir takım kişiler ve kurumlar vardır. En başta ulusal tez merkezi gelmektedir.  Buradan tez içeriklerine bakarak kendi tezinizi kendiniz kurallarına göre oluşturabilirsiniz. Fakat zamanım yok ama bu tezin mutlaka yetişmesi gerekiyor diye düşünüyorsanız bazı sektör çalışanları sizin yerinize bu işi üstlenmektedir.

Yeni fikirler üretmek adına,  uygun ve düzenli bir tez yazımı için bu eylemi ekonomik gelir haline getirmiş sektörler,  kurulmuş bürolar vb. iş yerleri mevcuttur.  Bu kişiler belli bir ücret karşılığında sizin yerinize belirlediğiniz konu hakkında tezler yazıp bitiminde size teslim etmektedirler. Örneğin; Tez Büroları bu işin sorumluluğunu üstlenen iş yerleridir.  Tez konusu bellidir,  nelere dikkat edilmesi gerektiği hususlar bellidir. Bu kurallar çerçevesinde tez yazımını belli koşullar karşılığında yazmaya başlarlar.  Ya da kendi yazdığınız tezlerin kağıt üzerinden bilgisayar ortamına geçmesini sağlamak için bu bürolardan yardım alabilirsiniz.

Tez Düzenleme işlemleri yapılırken bu bürolar belli yazım kılavuzuna göre yapmaktadırlar.  Özen ve titizlikle hazırlanacak tezlerin sayfa ve kenar ayarlarına dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle tez yazımlarının kabulü için başka bir kaynaktan alıntı yapılan içeriklerin alt bölmeden belirtilmesi şarttır. Aksi halde kopyalanmış tez olarak kabul edilmemektedir.

Tez Sektörleri,  kişiler için hem zamandan tasarruf etmelerine yardımcı olurken aynı zamanda bu işten ekonomik gelir sağlamaktadırlar.  Günümüzde aktif halde çalışan bu sektör özellikle eğitim kurumları için yoğun işler almaktadırlar.  Yazdığınız herhangi bir tezin çıkartılması uygun hale getirilip jelatinleşmesi bu büro ve sektörlerce sağlanmaktadır.  Aksi halde evimizdeki ya da iş yerimizdeki bir fotokopi makinesinden çıkarılarak hazırlanacak bir işlem değildir.